viernes, 4 de febrero de 2011

Una publicitat... moltes publicitats

Heu pensat alguna vegada que l'anunci que més us agrada podria anunciar, precisament, alguna cosa que us desagrada? Que el mateix disseny o estructura de l'anunci podria servir per a molts altres anuncis? Aquesta és la màgia dels publicistes, que són capaços de fer-nos veure que un objecte, un article, un producte és millor a qualsevol altre perquè el vesteixen amb una publicitat que el fa més atractiu que els altres.

Activitat:
1.- Entreu en el següent enllaç i visualitzeu els dos anuncis fets en versions diferents. Esperem els vostres comentaris!

2 comentarios:

  1. Hola, sóc en Marc López, de primer A i trobo que el primer, és una sàtira sobre la crítica “merengue que hi ha ara per ara. En Tomàs Roncero al “Marca”, i la manipulació de les fotos del’”AS”. Les excuses que posen els aficionats del “Real Madrid” perquè amb tot el que gasten no guanyen. El Cristiano Ronaldo no és gaire efectiu, Kakâ no a resultat fer tot el que es prometia, Cesc vol venir al Barça...
    El segon és un homenatge al nostre país i a les coses bones que té Catalunya. A la Masia del Barça, els grans jugadors que està creant i es van formant, que pocs arriben al primer equip, però quasi bé tots els que hi arriben acaben triomfant. Trobo que el segon anunci és més adient i encertat, ja que és millor enorgullir-se dels teus mèrits que no pas retreure fets als contraris.

    ResponderEliminar
  2. Penso que l'anunci del Barça és molt encertat ja que descriu un dels millors Barça de la història i a Catalunya, la nostra terra.També ens ensenya com el Futbol Club Barcelona guanya títols per saber jugar en equip, i no per jugar individualment. Això sí que és un club!
    L'anunci del Madrid, reflecteix molt l'etapa que estan vivint ja que no juguen com un equip, sinó que a l'anar individualment, és impossible guanyar títols i fer una bona representació de la seva afició.
    La conclusió és, que per molt que el Madrid intenti superar el Barça, és impossible igualar a un equip de tantíssimes qualitats.

    Montserrat Ferrús Salvadó

    ResponderEliminar